ujszo.com

Bindics László

Az elmúlt években csökkent a lakosság száma Bős városában. Csökkent annak ellenére is, hogy az ide települők létszáma emelkedett.

És csökkent a keresztények és a magyarok száma is, amit meg kell óvni a további fogyástól. Bős egy remek földrajzi fekvéssel bíró város, sok benne a máig kiaknázatlan lehetőség.

A városunk remek város, köszönhetően a képviselőknek, a városi alkalmazottak munkájának, akik szüntelenül gondozzák.

Azonban több úniós támogatással és pályázattal egy még fejlődőbb korszak kezdődhetne Bős életében. Nem aknázzuk ki kellőképpen a városunkban rejlő lehetőségeket. Erre a megállapításra a bősi lakosokkal való beszélgetéseim során jutottam.

Bizalommal fordulnak hozzám, és mondják el ötleteiket, gondolataikat és sérelmeiket is. Ez számomra nagy megtiszteltetés és felelősség is egyben!

Közösen és együtt olyan erő vagyunk és tudunk lenni, ami előre mutat minden téren.

Minden bősi gondolata számít, egy közösség vagyunk. A vélemények sokszínűsége pedig minket gazdagít.

Minden helyi lakos problémája fontos, mindig nyitott ajtó mellett, meg kell hallgatni, párbeszédet folytatni és a legjobb tudásunk szerint, megoldásokat találni.

Egy „régi”, értékeken alapuló, de fejlődő és összetartó Bősi jövőkép van előttem, hol mindenkivel együttműködve tudunk előrelépni és közösen fejlődni.”

Bindics László (videó)

Teljes cikk…